Atlantikwall Museum Scheveningen & The Hague Boat sloegen de handen ineen voor vaderdag

Afgelopen zondag was het Vaderdag en werden overal in het land de vaders flink in de watten gelegd. Het Atlantikwall Museum Scheveningen vierde deze dag samen met The Hague Boat. Vaders met liefde voor geschiedenis konden hun hart ophalen in een unieke rondvaart waarin de geschiedenis van Den Haag tijdens de oorlogsjaren werd verteld. Hoe zag de stad er uit voor- en tijdens de bezetting? Wat leefde er onder de inwoners van de stad? Hoe zag het leven van de bezetter er uit in een van de vele bunkers die onze stad kent?

De groep werd ontvangen aan de Mauritskade. Vanaf daar vaarden we in een uitverkochte boot door de binnenstad van Den Haag, via het Westbroekpark naar het museum aan de Badhuisweg op Scheveningen, waar alle facetten van de Haagse oorlogstijd zichtbaar werden. Al met al een onvergetelijke vaderdag-beleving van geschiedenis, stad en natuur!

Het Atlantikwall Museum Scheveningen werkt continu aan een bijzondere en eervolle beleving van het Atlantikwall-erfgoed. Benieuwd naar onze evenementen of wil je met ons iets unieks organiseren? Volg ons via Facebook of neem contact met ons op.

Meepraten?
Draag gerust bij!