ANBI status

Draagt u de stichting een warm hart toe? Donaties kunnen worden overgemaakt naar IBAN: NL 56 RABO 0114 4178 22. Stichting Atlantikwall Museum Scheveningen is sinds 1 januari 2009 door de Belastingdienst als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) erkend. Hierdoor zijn giften aan een goed doel onder bepaalde voorwaarden aftrekbaar van de belasting. Meer informatie hierover kunt u vinden op de website van de Belastingdienst.

Financiële verantwoording

Vanaf 1 januari 2014 is het voor ANBI’s verplicht om de financiële verantwoording te publiceren.

Jaarverslagen

Disclaimer

Alle teksten op deze website zijn geschreven door leden van de stichting. De vrijwilligers hebben veel tijd en geld gestoken in het onderzoeken; het hergebruiken van de teksten is daarom enkel toegestaan met een duidelijke bronvermelding en een link naar deze website. Ondanks het gebruik van betrouwbare bronnen kunnen er onjuistheden in voorkomen. Ziet u iets wat niet klopt? Neem dan alstublieft contact met ons op.

De moderne foto’s op deze website mogen worden hergebruikt met een duidelijke bronvermelding en een link naar deze website. De historische afbeeldingen zijn door leden van de stichting door de jaren heen verzameld. Het is vaak moeilijk om de auteursrechten van historische afbeeldingen te achterhalen, enkele bronnen zijn: Nationaal Archief, NIOD, NIMH, Haags Gemeentearchief, Bundesarchiv. Bij afbeeldingen waarvan ons de bron bekend is verschijnt een zogenaamde tooltip als u met uw muis op de afbeelding staat. Bent u rechthebbende van een afbeelding op deze website en bent u niet tevreden met de publicatie? Neem dan alstublieft contact met ons op.

Bestuursleden

VoorzitterGustaaf Boissevain
SecretarisJos Louwe
PenningmeesterPaul Hoogendoorn
CollectieDirk Jan Habig
CommunicatiePeter Kosters
BestuurslidJeroen Trimbos

Commissie van aanbeveling

Wim de BieCabaretier, schrijver en zanger
Ben BotOud-minister Buitenlandse Zaken
Elco BrinkmanOud-minister WVC
Antoinette VisserOud-directeur Haags Historisch Museum
Marie Christine van der SmanDirecteur Museon