Financiële verantwoording

Vanaf 1 januari 2014 is het voor ANBI’s verplicht om de financiële verantwoording te publiceren.

Hier vind u alle jaarverslagen en jaarrekening in pdf formaat. Om deze te kunnen lezen heeft u Adobe&tm; Acrobat Reader nodig. Als u deze software niet heeft geinstalleerd op uw computer dan kunt u deze hier downloaden.


Disclaimer

Alle teksten op deze website zijn geschreven door leden van de stichting. De vrijwilligers hebben veel tijd en geld gestoken in het onderzoeken; het hergebruiken van de teksten is daarom enkel toegestaan met een duidelijke bronvermelding en een link naar deze website. Ondanks het gebruik van betrouwbare bronnen kunnen er onjuistheden in voorkomen. Ziet u iets wat niet klopt? Neem dan alstublieft contact met ons op.

De moderne foto’s op deze website mogen worden hergebruikt met een duidelijke bronvermelding en een link naar deze website. De historische afbeeldingen zijn door leden van de stichting door de jaren heen verzameld. Het is vaak moeilijk om de auteursrechten van historische afbeeldingen te achterhalen, enkele bronnen zijn: Nationaal Archief, NIOD, NIMH, Haags Gemeentearchief, Bundesarchiv. Bent u rechthebbende van een afbeelding op deze website en bent u niet tevreden met de publicatie? Neem dan alstublieft contact met ons op.

Bestuur   De Stichting

schietbaan-hovius.png
zabawas.png
erfgoed.png
rotterdam-40-45.png
provincie-zuid-holland.png
hoogendoorn-bouw.png
bevervoorde.png
surlinio.png
metropolis.png
signplantation.png
fonds-1818.png
den-haag.png