Dit jaar start het seizoen op 3 april

Vanaf 3 april is de locatie aan de Badhuisweg in Scheveningen iedere zondag geopend van 10 tot 16 uur. De locatie Kijkduin is een zondag per maand geopend. Wij starten dit jaar met de audiotour. Door middel van een QR code krijgt u toegang tot de App waarop de nieuwe ontwikkelde audiotour is te beluisteren. In deze audiotour komen alle items die in het museum te zien zijn uitgebreid aan bod. De audiotour is te volgen in het Nederlands, Engels, Duits en Frans. Voor deze tour is het gebruik van headphone/oortjes verplicht.

Klik hier voor meer informatie over deze tour

Widerstandsnest 318, Scheveningen

Het boegbeeld van de stichting is de commandobunker in het complex Widerstandsnest 318 (Verteidigungsstab Badhuisweg). Ook is er in dit complex een manschappenbunker van het type 622 toegankelijk. Deze manschappenbunker is ingericht als experiencebunker waarin onder andere films worden vertoont. Tevens is er een toiletbunker te bezichtigen.

Meer informatie

Widerstandsnest 67 HL, Kijkduin

In Kijkduin heeft de stichting een deel van het complex Widerstandsnest 67 HL toegankelijk gemaakt. Circa 130 meter tunnel en 6 bunkers zullen uiteindelijk te bezichtigen zijn. Een deel van het gangenstelsel is nu al te bezoeken.

Meer informatie

Partners

De Stichting Atlantikwall Museum Scheveningen maakt deel uit van het Netwerk Atlantikwall Zuid-Holland. In opdracht van de provincie Zuid-Holland en samen met gemeenten, terreinbeheerders, ondernemers en erfgoedorganisaties werkt deze stichting aan het behoud en het beleefbaar maken van de erfgoedlijn Atlantikwall.


 
Netwerk Atlantikwall Zuid-Holland

erfgoed.png
rotterdam-40-45.png
provincie-zuid-holland.png
metropolis.png
zabawas.png
den-haag.png
surlinio.png
signplantation.png
fonds-1818.png
bevervoorde.png
schietbaan-hovius.png
hoogendoorn-bouw.png