Opening seizoen 2024

De openingstijden voor het seizoen 2024 zijn bekend. De locatie Badhuisweg is opengesteld op elke zondag vanaf 5 mei tot en met 27 oktober 2024 van 10:00 tot 16:00 uur. De entreeprijs is € 8 voor volwassenen en € 2 voor kinderen tot 12 jaar. Kaarten kunnen online besteld worden via www.atlantikwallmuseum.nl en aan de kassa. U kunt ook pinnen. Tijdens uw bezoek kunt u gebruik maken van de (meertalige) audiotour. In de omgeving van het museum is het betaald parkeren.

De locatie Kijkduin zal dit jaar beperkt opengesteld worden in verband met renovatiewerkzaamheden. De verwachte openingsdagen zijn 7 juli, 4 augustus, 1 september en 6 oktober. Kaarten voor uw bezoek aan deze locatie dienen online besteld te worden via www.atlantikwallmuseum.nl

Ook hier is het tegenwoordig betaald parkeren.

Wij zien u graag komend seizoen weer terug in ons museum.

Widerstandsnest 318, Scheveningen

Het boegbeeld van de stichting is de commandobunker in het complex Widerstandsnest 318 (Verteidigungsstab Badhuisweg). Ook is er in dit complex een manschappenbunker van het type 622 toegankelijk. Deze manschappenbunker is ingericht als experiencebunker waarin onder andere films worden vertoont. Tevens is er een toiletbunker te bezichtigen.

Meer informatie

Widerstandsnest 67 HL, Kijkduin

In Kijkduin heeft de stichting een deel van het complex Widerstandsnest 67 HL toegankelijk gemaakt. Circa 130 meter tunnel en 6 bunkers zullen uiteindelijk zijn te bezichtigen. Een deel van het gangenstelsel is nu al te bezoeken.

Meer informatie

Partners

De Stichting Atlantikwall Museum Den Haag maakt deel uit van het Netwerk Atlantikwall Zuid-Holland. In opdracht van de provincie Zuid-Holland en samen met gemeenten, terreinbeheerders, ondernemers en erfgoedorganisaties werkt deze stichting aan het behoud en het beleefbaar maken van de erfgoedlijn Atlantikwall.


 
Netwerk Atlantikwall Zuid-Holland

erfgoed.png
den-haag.png
surlinio.png
rotterdam-40-45.png
provincie-zuid-holland.png
zabawas.png
signplantation.png
metropolis.png
fonds-1818.png
bevervoorde.png
hoogendoorn-bouw.png
schietbaan-hovius.png