Dit jaar start het seizoen op 2 april 2023

Vanaf 2 april is de locatie aan de Badhuisweg in Scheveningen iedere zondag geopend van 10 tot 16 uur. De locatie Kijkduin is iedere eerste zondag van de maand geopend. U dient wel vooraf reserveren via ons vernieuwde reserveringssysteem. Tevens kunt u de beschikbaarheid van het aantal plaatsen meteen zien in het systeem. Tijdens de rondleiding gebruiken wij een audiotour. Voor aanvang van de rondleiding krijgt u een QR code waarmee u toegang krijgt tot de App. In deze audiotour komen alle items die in het museum te zien zijn uitgebreid aan bod. Deze audiotour is te volgen in het Nederlands, Engels, Duits en Frans. Voor deze tour is het gebruik van headphone/oortjes verplicht.

Klik hier voor meer informatie over deze tour

Bij beschikbaarheid van een gids is het tevens mogelijk een rondleiding te krijgen zonder gebruik van deze audiotour. Deze rondleiding is per groep van maximaal 6 personen.

Widerstandsnest 318, Scheveningen

Het boegbeeld van de stichting is de commandobunker in het complex Widerstandsnest 318 (Verteidigungsstab Badhuisweg). Ook is er in dit complex een manschappenbunker van het type 622 toegankelijk. Deze manschappenbunker is ingericht als experiencebunker waarin onder andere films worden vertoont. Tevens is er een toiletbunker te bezichtigen.

Meer informatie

Widerstandsnest 67 HL, Kijkduin

In Kijkduin heeft de stichting een deel van het complex Widerstandsnest 67 HL toegankelijk gemaakt. Circa 130 meter tunnel en 6 bunkers zullen uiteindelijk te bezichtigen zijn. Een deel van het gangenstelsel is nu al te bezoeken.

Meer informatie

Partners

De Stichting Atlantikwall Museum Den Haag maakt deel uit van het Netwerk Atlantikwall Zuid-Holland. In opdracht van de provincie Zuid-Holland en samen met gemeenten, terreinbeheerders, ondernemers en erfgoedorganisaties werkt deze stichting aan het behoud en het beleefbaar maken van de erfgoedlijn Atlantikwall.


 
Netwerk Atlantikwall Zuid-Holland

erfgoed.png
provincie-zuid-holland.png
signplantation.png
schietbaan-hovius.png
den-haag.png
bevervoorde.png
metropolis.png
zabawas.png
fonds-1818.png
rotterdam-40-45.png
hoogendoorn-bouw.png
surlinio.png