Het seizoen 2023 is ten einde.

We kunnen terugkijken op een succesvol 2023 waarin we een toenemend aantal bezoekers hebben mogen rondleiding door ons museum. Namens bestuur en vrijwilligers van het Atlantikwallmuseum Den Haag willen wij iedereen daarvoor bedanken en we hopen iedereen weer te mogen verwelkomen in 2024!

Widerstandsnest 318, Scheveningen

Het boegbeeld van de stichting is de commandobunker in het complex Widerstandsnest 318 (Verteidigungsstab Badhuisweg). Ook is er in dit complex een manschappenbunker van het type 622 toegankelijk. Deze manschappenbunker is ingericht als experiencebunker waarin onder andere films worden vertoont. Tevens is er een toiletbunker te bezichtigen.

Meer informatie

Widerstandsnest 67 HL, Kijkduin

In Kijkduin heeft de stichting een deel van het complex Widerstandsnest 67 HL toegankelijk gemaakt. Circa 130 meter tunnel en 6 bunkers zullen uiteindelijk te bezichtigen zijn. Een deel van het gangenstelsel is nu al te bezoeken.

Meer informatie

Partners

De Stichting Atlantikwall Museum Den Haag maakt deel uit van het Netwerk Atlantikwall Zuid-Holland. In opdracht van de provincie Zuid-Holland en samen met gemeenten, terreinbeheerders, ondernemers en erfgoedorganisaties werkt deze stichting aan het behoud en het beleefbaar maken van de erfgoedlijn Atlantikwall.


 
Netwerk Atlantikwall Zuid-Holland

rotterdam-40-45.png
provincie-zuid-holland.png
signplantation.png
fonds-1818.png
den-haag.png
surlinio.png
metropolis.png
bevervoorde.png
schietbaan-hovius.png
erfgoed.png
zabawas.png
hoogendoorn-bouw.png