Heropening 4 juli 2021

Na alle positieve berichten omtrent de ontwikkeling van het Covid-virus heeft ook het Atlantikwall Museum Scheveningen goed nieuws! Wij gaan weer open en wel op 4 juli 2021.

Achter de schermen is hard doorgewerkt door de vaste club vrijwilligers. Electra, timmerwerkzaamheden en schilderen, kaarten en informatieborden, collectie en rondleidingen, website, alles is aan bod geweest en onder handen genomen.

Om iedereen de ruimte te geven de collectie in alle rust te bekijken is besloten om te gaan werken met een online reserveringssysteem welke hier vinden is op de vernieuwde website. Via dit reserveringssysteem kan je online een datum en tijdstip reserveren. Daarna kan je meteen afrekenen en ben je van harte welkom in een van de complexen van het Atlantikwall Museum Scheveningen.

Wees er tijdig bij reserveer nu!!!

Volwassenen: €6,50
Kinderen tot 12 jaar: €3,50
Veteranen: €3,50 op vertoon van veteranenpas.
Maximaal 4 personen per groep.

Reserveren

Let wel op dat er na betaling geen mogelijkheid is om te annuleren en je geld terug te ontvangen!

Vooralsnog gaat alleen complex Badhuisweg open. Kijkduin zal tot nader bericht gesloten blijven.

De actuele openingstijden en prijzen kunt u vinden op de museum pagina.

Namens bestuur en vrijwilligers heten wij jullie van harte welkom!

Widerstandsnest 318, Scheveningen

Het boegbeeld van de stichting is de commandobunker in het complex Widerstandsnest 318 (Verteidigungsstab Badhuisweg). Ook is er in dit complex een manschappenbunker ingericht en een toiletbunker toegankelijk gemaakt.

Meer informatie

Widerstandsnest 67 HL, Kijkduin

In Kijkduin heeft de stichting een deel van het complex Widerstandsnest 67 HL toegankelijk gemaakt. Circa 130 meter tunnel en 6 bunkers zullen uiteindelijk te bezichtigen zijn. Een deel van het gangenstelsel is nu al te bezoeken.

Meer informatie

Partners

De Stichting Atlantikwall Museum Scheveningen maakt deel uit van het Netwerk Atlantikwall Zuid-Holland. In opdracht van de provincie Zuid-Holland en samen met gemeenten, terreinbeheerders, ondernemers en erfgoedorganisaties werkt deze stichting aan het behoud en het beleefbaar maken van de erfgoedlijn Atlantikwall.


 
Netwerk Atlantikwall Zuid-Holland

zabawas.png
provincie-zuid-holland.png
hoogendoorn-bouw.png
signplantation.png
surlinio.png
bevervoorde.png
rotterdam-40-45.png
schietbaan-hovius.png
erfgoed.png
metropolis.png
den-haag.png
fonds-1818.png