Audiogids

14 augstus 2023


Wat ontzettend leuk om het team bij het Atlantikwallmuseum Den Haag te ontmoeten! Als stem van de Nederlandse audio guide is het belangrijk goed ingelicht te zijn waar je voor inspreekt en dat is wel aan het team toevertrouwt. Er worden zoveel bijzondere verhalen verteld, dat het de Atlantikwall in Den Haag tastbaar maakt. Ook deze kant van het verhaal kent zijn geschiedenis en die wordt bijzonder goed met beeld en geluid in kaart gebracht. Het is een bezoekje meer dan waard voor iedereen die interesse heeft in hoe de Atlantikwall gebouwd werd en waar het voor werd gebruikt. En als je vragen hebt weet het AMDH team raad met het antwoord en krijg je vaak nog een extra stukje informatie die tot nieuwe inzichten leidt. Ik ben vereerd om je virtueel rond te mogen leiden en het verhaal te mogen vertellen in de audio guide.

Dit stukje kregen wij toegestuurd naar aanleiding van het bezoek van Melvin Vermeer en zijn familie. Melvin heeft de audiotour ingesproken en als dank voor zijn inzet heeft hij een persoonlijke rondleiding gehad door het Atlantikwallmuseum. Ook voor de gidsen was het ook bijzonder om vragen te krijgen van de stem die je normaal rondleid door het museum. Wij willen Melvin bedanken voor zijn inzet en zijn enthousiasme.

Wil je zelf ook een kijkje komen nemen? Vandaag zijn wij geopend van 10:00 tot 16:00 op zowel de Badhuisweg als de locatie Kijkduin.

Audiogids

surlinio.png
rotterdam-40-45.png
provincie-zuid-holland.png
den-haag.png
zabawas.png
erfgoed.png
hoogendoorn-bouw.png
metropolis.png
fonds-1818.png
bevervoorde.png
signplantation.png
schietbaan-hovius.png